Mikosevics Roland vagyok, kutya rajongó. Elsősorban magyar vizsla párti vagyok, de a terápiás kutyamasszázs során nincs válogatás. Leghűségesebb társam menhelyről érkezett mellém. Ez közel 10 éve volt. A legtöbb fotón őt, azaz Bernátot láthatod. Ha kifejezetten az ő sztorijai érdekelnek, a blogon belül elolvashatod agymenéseit a Bernát naplója bejegyzésekben.

Miért lettem terápiás kutyamasszőr? Örök életemben kutyákkal szerettem volna foglalkozni. Állatorvos nem lettem, mert a vér nem az én műfajom. Alternatívákat kerestem és a kutyamasszázs teljesen magával ragadott. Ezért.

Semmihez nem fogható az az érzés, mikor az élvezetet és a hálát láthatom a kutymasszázs kis, vagy éppen nagy résztvevőin. Szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen módon hozzájárulhatok négylábú, hű társaink életének jobbá tételéhez.

Célom, hogy időm és energiám maximális kihasználásával a lehető legtöbb kutyusnak segítséget nyújtsak a kutyamasszázs alkalmazásával.

Nincs válogatás. Legyen szó idős kutyusról, sportoló, vagy éppen agilityző négylábúról, illetve műtét után rehabilitálódókról. Természetesen, minden kutya más és más, mindegyikük egyéni problémájához nyújtom a megfelelő kezelést.

Bízom benne, Te is lehetőséget biztosítasz kutyusodnak , hogy átélhesse nálam a kutyamasszázs életjavító hatásait. Szeretettel várom jelentkezésedet négylábúddal, vagy négylábúiddal. Több kutya, több öröm. 🙂